Schoolreis naar Ontdekhoek

Bezoek de website

Lelystad, Flevoland Routebeschrijving

Zwolle, Overijssel Routebeschrijving

Rotterdam, Zuid-Holland Routebeschrijving

Leeuwarden, Friesland Routebeschrijving

Harderwijk, Gelderland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Ontdekhoek
Slide 2 - Ontdekhoek
Slide 3 - Ontdekhoek
Slide 4 - Ontdekhoek
Slide 1 - Ontdekhoek
Slide 2 - Ontdekhoek
Slide 3 - Ontdekhoek
Slide 4 - Ontdekhoek

Ontdekhoek, waar bij jong en oud een 'lampje' gaat branden!


Wat is de Ontdekhoek?
Een grote werkplaats waar je zelf proefjes mag doen. Aan de slag gaan en je geen seconde vervelen! Ontdek hoe je met zware keien snelstromend water tegenhoudt, van aardappels chips maakt, de snelste zeilboot bouwt, muntjes vormt, een koetje melkt en heerlijke geurende zeepjes maakt.

Achtergrond
De Ontdekhoek bestaat sinds 1986 en heeft een aantal locaties in Nederland. (Leeuwarden, Harderwijk, Lelystad, Zwolle en Rotterdam). Alle kinderen van 2 tot 15 jaar zijn welkom. Door vrij te werken met meer dan 30 proefjes raken kinderen vertrouwd met de werking van techniek. Alles is zo uitgekiend dat het veilig is. De uitdaging is om dingen te maken die werken en die vervolgens te verbeteren. De proefjes geven een eerste indruk van het denken en werken in diverse technische bedrijfstakken.

Schoolreizen
Het concept ‘denken, doen, verbeteren’ komt in elk proefje terug. Een kind is vrij om eigen oplossingen te vinden en uit te werken. Het is een uitstekend principe om (soms onverwachte) capaciteiten en talenten zichtbaar te maken. De onderwerpen en proefjes zijn zo gekozen en ontwikkeld dat er spelenderwijs wordt geleerd.

Alle groepen van het basisonderwijs, ook de allerjongsten van de voorschool, het speciaal onderwijs, en de eerste en tweede jaar van het voortgezet onderwijs zijn welkom na reserveren. Natuurlijk zijn ook andere groepen zoals Scouting, BSO, overige verenigingen welkom na reserveren. Kijk op onze website voor actuele prijzen, reducties en voorwaarden.
Verjaardagsfeestje

Bij de Ontdekhoek kun je het superfeestelijke ‘Jariger-dan-jarig’ arrangement kiezen. De jarige wordt helemaal in het zonnetje gezet. Je mag op een echte verjaardagstroon plaatsnemen, je krijgt een cadeau en je wordt onder onze regie toegezongen. Alle kinderen van het feestje krijgen iets lekkers en er is limonade, voor de volwassenen is er koffie en thee. Jullie mogen allemaal een grote portie chips bakken.

Contactgegevens
Adres
Agorabaan 3
8224 JS Lelystad
Flevoland, Nederland
Campus 2 - 6
8017 CA Zwolle
Overijssel, Nederland
Schuttersweg 76
3034 RN Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Cornelistrooststraat 48
8932 BR Leeuwarden
Friesland, Nederland
Westeinde 100
3844 DR Harderwijk
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (06) 50 62 66 55

+31 (038) 460 61 00

+31 (010) 414 31 03

+31

+31 (0)6 50 99 97 88

Email

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!