Schoolreis naar muZIEum

www.muzieum.nl

Nijmegen, Gelderland Routebeschrijving


www.muzieum.nl
Muzieum blindspel
Muzieum Blinddoek
Muzieum Meisjes
Muzieum Meisje En jongen
Muzieum blindspel
Muzieum Blinddoek
Muzieum Meisjes
Muzieum Meisje En jongen

Schoolreisje muZIEum, ervaar hoe het is om blind te zijn!

 

Heb je er ooit over nagedacht hoe het zou zijn als je plotseling niets meer kan zien? Kom dan naar het muZIEum en ontdek samen met je klas de wereld van een blind persoon. We zullen je meenemen in een onvergetelijke ervaring!

Donkerbeleving
Het hoofdonderdeel van een bezoek aan het muZIEum is de donkerbeleving. Hierbij treed je in het duister en ben je aangewezen op alle zintuigen behalve je zicht. En om het nog spannender te maken kan je uit twee verschillende ervaringen kiezen. Kies je voor “Een dag uit het dagelijks leven van….” of ga je toch liever “Op vakantie met…..”. Onze blinde en slechtziende gidsen zullen je begeleiden in deze unieke ervaring, zij zijn ten slotte de ervaringsdeskundigen!

Educatieprogramma
Naast de beleving in het donker bieden we een educatieprogramma aan, die geheel afgestemd is op de groepsgrootte en het niveau van de leerlingen. Op het doe-plein zijn diverse opdrachten, spellen en quizjes te vinden die je meer zullen leren over het leven zonder zicht, je zintuigen en vertrouwen.

Voorlichting KNGF Geleidehonden
Daarnaast kan je alles te weten komen over de blindengeleidehond en zijn baas. Een ambassadeur van KNGF Geleidehonden vertelt hoe het is om blind te vertrouwen op een dier, hoe de hond wordt getraind en beantwoordt graag alle vragen die er zijn. Deze voorlichting is aanvullend op het educatieprogramma te reserveren.

Wanneer kom je langs?
Wil je net als vele andere scholen een dag naar het muZIEum? Aarzel dan niet om op onze website te kijken voor meer informatie over schoolreisjes, tarieven en openingstijden. We hopen je snel te ZIEn!


Meer informatie over scholen
Kijk voor meer informatie over ons educatieprogramma en schoolreisjes op onze website (klik onderstaande- of bovenstaande button)

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Ziekerstraat 6 B
6511 LH Nijmegen
Gelderland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)24 200 10 50

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!