Schoolreis naar Museum Beelden aan Zee

Den Haag, Zuid-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Museum Beelden aan Zee
Slide 2 - Museum Beelden aan Zee
Slide 3 - Museum Beelden aan Zee
Slide 4 - Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee, verborgen schat in de duinen!


Museum Beelden aan Zee is het enige museum in Nederland dat zich helemaal richt op beeldhouwkunst. Naast de vaste collectie moderne en hedendaagse beelden zijn er ook veel wisselende tentoonstellingen te zien. De kunstwerken staan zowel binnen als buiten. Dat het museum slechts 62 stappen verwijderd van zee ligt, maakt een bezoek extra speciaal!

We bieden educatieve programma´s aan voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Elke museumles is erop gericht de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen, hun creativiteit te stimuleren en hen enthousiast te maken voor kunst. We werken met interactieve werkvormen en in elke les wordt een beeldje gemaakt. Een programma op maat is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk ons aanbod op onze website (klik boven- of onderstaande button). Er is voor elke groep en klas een museumles en we helpen je graag op weg! Op de website bieden we ook aanvullend lesmateriaal aan, ter voorbereiding op of verwerking van het museumbezoek.

Wil je reserveren of heb je vragen over het bezoek? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaande emailbutton of telefoonnummer. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Graag tot ziens in museum Beelden aan Zee!

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Harteveltstraat 1
2586 EL Den Haag
Zuid-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)70 358 58 57

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(1 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!