Schoolreis naar Informatieboerderij Zorgvrij

Velsen-Zuid, Noord-Holland Routebeschrijving


Informatieboerderij Zorgvrij- Slider 1
Informatieboerderij Zorgvrij- Slider 2
Informatieboerderij Zorgvrij- Slider 3
Informatieboerderij Zorgvrij- Slider 4

Informatieboerderij Zorgvrij, Banjeren op de boerderij!

 

Banjeren op de boerderij, lekker bewegen en spelen en er is ruimte genoeg voor iedereen! “Iewwll dat stinkt” horen we vaak als de kinderen in de stal komen en “wat voelt dat gek”, bij het aaien van de koeien. Samen het ‘boerenleven’ ontdekken, dat is een waar avontuur.  En tja, een beetje stinken en vies worden is soms hartstikke leuk.

Voor groep 1 en 2 is er het schoolreisje Boerderijfratsen. Een vrolijke speurtocht door de stallen, in de tuinen en in het spannende spinnenbos. Geen zorgen bij slecht weer, binnen in de boerderij is het knus en gezellig. Kinderen kunnen zich uitleven en ravotten in het bos, op het erf en klimmen op alle speeltoestellen.

Voor groepen 3 en 4 is dit schoolreisje te combineren met het klimpark. Een groot succes voor de klauterende kleuters. Naar keuze kan er worden geluncht met een heerlijke pannenkoek- of patatfeestmaaltijd.

Locatie: Informatieboerderij Zorgvrij ligt midden in de groene omgeving van Spaarnwoude. Gratis parkeren aan de Genieweg 50, 1981 LN Velsen-Zuid. Op slechts 30 min afstand van Amsterdam!
Inbegrepen: uitleg van de speurtocht, een tas met pakje drinken en een koetjesreep. Het begeleiden van de groepjes is niet inbegrepen.
Duur: 2 à 3 uur.
Kosten:
€ 4,50/3,50* per leerling (exclusief 21% BTW).

*Informatieboerderij Zorgvrij is onderdeel van het Recreatieschap Spaarnwoude, voor scholen uit de gemeente Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam en Velsen geldt het kortingstarief van €3,50 per leerling.
Reserveren: reserveren kan via de nmewijzer of via onderstaande contactgegevens Tip: voorkom teleurstelling en reserveer ruim van tevoren.

Contactgegevens
Adres
Genieweg 50
1981 LN Velsen-Zuid
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)23 520 28 28

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!