Schoolreis naar Geoteam citygames

Bezoek de website

Lembeek, Vlaams-Brabant Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Geoteam citygames
Slide 2 - Geoteam citygames
Slide 3 - Geoteam citygames
Slide 1 - Geoteam citygames
Slide 2 - Geoteam citygames
Slide 3 - Geoteam citygames

Geoteam Citygames


Op zoek naar een leuke activiteit die de nodige sérieux heeft, maar tegelijk ook een hoog fun gehalte bezit? Dan zit je met een interactief gps-stadsspel van Geoteam helemaal goed! Ligt de focus van de klasuitstap op het ontdekken van een stad? McGuider stuurt de leerlingen op pad met een gps-smartphone en een missie! Samenwerking en creativiteit zijn nodig om alles tot een goed einde te brengen. Mag er nog wat meer actie en fun in zitten? Dan zijn Sherlock en Shoot Out aanraders. Het competitieve spelelement in onze stadsspellen zorgt er namelijk voor dat er al eens een sprintje getrokken wordt! Zo is een Geoteam stadsspel niet enkel ideaal als klasuitstap, maar past het ook perfect op een sportdag.
Geschikt voor leerlingen vanaf 13 jaar.

Onze troeven:
- 13 jaar ervaring in de citygame wereld
- Actief in meer dan 20 Belgische steden
- Professionele spelbegeleiders
- Ervaring met kleine en grote groepen

McGuider
Met de gekke virtuele stadsgids McGuider ontdekken de leerlingen de stad op een andere manier, van historische trekpleisters naar minder gekende plekjes. De komische McGuider daagt hen op de verschillende locaties uit met boeiende vragen en multimediale raadsels over de stad. Ook met leuke foto- en video-opdrachten zijn er punten te verdienen. Timer opdrachten maken het extra spannend. Door het volgen van de scores van andere teams neemt de spanning en competitiviteit toe! Geen saaie stadswandeling dus, maar een interactieve ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding! Het online album vol actiefoto’s levert bewijs van deze originele schooluitstap!

Sherlock
Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk virtuele aanwijzingen te verzamelen en noteer alle nuttige info. Bedenk een plan om de virtuele getuigen te ondervragen en bespioneer de andere teams. Kunnen jullie de dader ontmaskeren en uit de line-up halen binnen anderhalf uur?

Shoot Out
Pleeg de grootste kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om de kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar let op voor de cops! Tracht hen te ontwijken voor ze jou arresteren.

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Voetvolkstraat 4
B-1502 Lembeek
Vlaams-Brabant, België
Telefoonnummer

+32 475 276 430

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!