Haarlem, Noord-Holland Routebeschrijving

Haarlem, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Frans Hals Museum
Slide 2 - Frans Hals Museum
Slide 3 - Frans Hals Museum
Slide 4 - Frans Hals Museum
Frans Hals Schilderen
Frans Hals kunst bewonderen
Frans Hals educatieve tour
Frans Hals Jongentjes bij schilderij

Frans Hals Museum, hét kunstmuseum van Haarlem waar je anders leert kijken om zo meer te zien.


In het Frans Hals Museum ontmoeten oud en nieuw elkaar. Op twee schitterende locaties in het centrum van Haarlem toont dit kunstmuseum de grootste collectie werken van Frans Hals en vele andere oude meesters, maar ook moderne en hedendaagse kunst. Deze unieke ontmoeting levert nieuwe verhalen op: je ziet meer door anders te kijken.

Ontdek oude meesters en hedendaagse kunst met onze onderwijsprogramma’s
Inspireer je leerlingen ook buiten het klaslokaal met een bezoek aan het Frans Hals Museum. Daarmee breng je ze op een pakkende manier in aanraking met kunst en laat je ze anders kijken.

Je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan workshops en activiteiten voor verschillende onderwijsniveaus en leerjaren. Daarin ontdekken leerlingen oude meesters en hedendaagse kunst in interactieve programma’s voor het primair en voortgezet onderwijs.

Uiteraard sluit elk programma aan op specifieke kerndoelen uit het curriculum. Daardoor is er altijd een passend programma te vinden voor jouw klas. Bijvoorbeeld een levendige rondleiding met Sjaak Suppoost voor de allerkleinsten, een workshop Beeldbazen voor groep 6 t/m 8 van het primair onderwijs, het programma Halsoverkop Museum voor de onderbouw van het vmbo, of de training Burgerlijke Cultuur in de ‘gouden eeuw’ voor leerlingen die dit jaar eindexamen gaan doen.

Bekijk het aanbod op www.franshalsmuseum.nl/onderwijs en plaats je boeking. De mogelijkheden zie je direct in het online boekingssysteem. Natuurlijk nemen we alle nodige maatregelen om jullie bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen.

Bezoek je liever op eigen gelegenheid het museum? Bij het Frans Hals Museum is toegang t/m 18 jaar gratis.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Groot Heiligland 62
2011 ES Haarlem
Noord-Holland, Nederland Educatie
Grote Markt 16
2011 RD Haarlem
Noord-Holland, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)23 51 15 775

+31 (0)23 51 15 775

E-mail

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!