Schoolreis naar Domtoren, Utrecht Marketing

Utrecht, Utrecht Routebeschrijving


Slide 1 - Domtoren, Utrecht Marketing
Slide 2 - Domtoren, Utrecht Marketing
Slide 3 - Domtoren, Utrecht Marketing
Slide 4 - Domtoren, Utrecht Marketing

Beleef de Domtoren!


Een Domtorenbeklimming is een mooie gelegenheid om de stad Utrecht op een heel andere manier te leren kennen. De gids neemt jullie via 465 traptreden mee naar de top van de toren. Tijdens de rondleiding komen de leerlingen alles te weten over de geschiedenis van de Domtoren, het luiden van de klokken en het carillon. Maar ook krijgen ze te zien waar de torenwachter woonde en bezoeken we de privékapel van de bisschop van Utrecht. 

Vanaf de torentransen op 70 en 95 meter kan iedereen genieten van het spectaculaire uitzicht! 
Utrecht Marketing Domtoren biedt de reguliere torenbeklimming aan basisscholen, het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs aan tegen gereduceerd tarief van maandag tot en met vrijdag. Ook bieden we een speciaal programma “Noem je mij Dom?” voor basisscholen aan, in samenwerking met de Domkerk. Wij denken graag mee met jullie om het programma te laten aansluiten op jullie wensen.

De rondleidingen zijn mogelijk op weekdagen op het hele en het halve uur. Voor basisscholen is minimaal één begeleider per tien kinderen verplicht. Voor het voortgezet onderwijs is minimaal één begeleider per vijftien kinderen verplicht. Zij dienen actief te participeren in de begeleiding van de groep en kunnen gratis mee. Een rondleiding duurt circa 1 uur. De maximale groepsgrootte bedraagt 40 personen (inclusief begeleiders). Voor deze rondleidingen dient u te reserveren (zie onderstaande contact gegevens)

Contactgegevens
Adres
Domplein 9-10
3512 JC Utrecht
Utrecht, Nederland Educatie
Telefoonnummer

+31 (0)30 236 00 10

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!