Schoolreis naar A’DAM LOOKOUT

Bezoek de website

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - A’DAM LOOKOUT
Slide 2 - A’DAM LOOKOUT
Slide 3 - A’DAM LOOKOUT
Slide 4 - A’DAM LOOKOUT
Slide 1 - A’DAM LOOKOUT
Slide 2 - A’DAM LOOKOUT
Slide 3 - A’DAM LOOKOUT
Slide 4 - A’DAM LOOKOUT

A’DAM LOOKOUT, ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam
 

Het mooiste uitzicht over Amsterdam!
A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst.
De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Lespakket
Wil je je bezoek goed voorbereiden? Ga dan naar onze website en download het gratis lespakket. Het lespakket is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Plan nu je bezoek!
Het bezoek is incl. gratis digitale groepsfoto (max. 10 personen per foto, als de groep groter is worden er meerdere foto’s gemaakt), experience lift, indoor tentoonstellingen en toegang tot het skydeck.

Wil je na je bezoek aan LOOKOUT nog meer van Amsterdam zien? Dat kan. Wij bieden een verschillende combinatie tickets aan met een 1-uurs rondvaart en musea en attracties.
Reserveren is noodzakelijk via sales@adamlookout.com  of 020-2420100.

LOOKOUT is de kroon op A’DAM Toren Amsterdam, het iconisch gebouw pal naast EYE Film Museum en recht tegenover het Centraal Station. Je komt er door achter het station de gratis pont richting Buiksloterweg te nemen, daarna is het een korte wandeling langs het IJ.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Overhoeksplein 5
1031 KS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (020) 242 01 00

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!