Schoolreis naar Dierenrijk

www.dierenrijk.nl

Mierlo, Noord-Brabant Routebeschrijving


Dierenrijk - zeehonden
Dierenrijk - speeltuin
Dierenrijk - olifanten
Dierenrijk - apen
Dierenrijk - zeehonden
Dierenrijk - speeltuin
Dierenrijk - olifanten
Dierenrijk - apen

Dierenrijk, beestachtig genieten


Hoe ziet de wereld eruit als leeftijd niet bestaat? Zoals Dierenrijk! Want in Dierenrijk kunnen mensen en dieren samen beestachtig genieten. Van elkaar en van de natuur. Ren als een cheeta, klim als een maki en bekijk de wereld door de ogen van een uil. Wees wijzer dan je ouders of voel je weer even kind. Ga met de hele klas op reis door Dierenrijk en ervaar de natuur zoals je nog nooit hebt gedaan!

Aangenaam kennismaki
Dierenrijk is hét park voor nieuwsgierige apen: bij ons kun je kijken, leren en ervaren. Op de route door het park pik je grappige en interessante feitjes mee. Elke dag kun je zien hoe de dieren genieten van een smakelijk buffet. De verzorgers vertellen je dan een heleboel leuke dingen die je nog niet wist.

Pik een graantje mee
Op vaste tijden zijn er bijzondere presentaties. Kom kijken hoe hoog de zeehonden uit het water kunnen springen tijdens het haringhappen of schuif aan bij het slingerend buffet voor de chimpansees. Hoe slim olifanten zijn zie je tijdens de dagelijkse trainingssessie. Zo ontdek je pas écht hoe bijzonder dieren zijn.

Lekker apenkooien
Zelf klimmen en klauteren kan ook: Dierenrijk heeft fantastische speeltuinen, zowel buiten als indoor. Bezoek je ons park, download dan de Dierenrijk-app om je ervaring compleet te maken. Speel het spel en ga op jacht naar de antwoorden. Je komt dan op plekken waar je nog niet eerder bent geweest...

Beestachtig genieten zit in iedereen, dus ook in jou. Kom langs in Dierenrijk en ontdek het dier in jezelf!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo
Noord-Brabant, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0900) 0200 (€ 0,10 p.m.),
vanuit het buitenland via 00800-23 55 42 36 (gratis)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!