Schoolreis naar AquaZoo Friesland

www.aquazoofriesland.nl

Leeuwarden, Friesland Routebeschrijving


Slide 1 - AquaZoo Friesland
AquaZoo Friesland - apen
AquaZoo Friesland - zeehonden
Slide 3 - AquaZoo Friesland
Slide 1 - AquaZoo Friesland
AquaZoo Friesland - apen
AquaZoo Friesland - zeehonden
Slide 3 - AquaZoo Friesland

Beleef een spetterend schoolreisje in AquaZoo Friesland!


Een spetterend dagje uit
AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de dieren in het park, leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties. Zo is er het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, het Pinguïn Haringhapfestijn, de Zeehondensafari en de IJsbereninspectie. Hier ontmoeten de leerlingen de dieren van wel heel dichtbij.

Speurtocht
Met de speciale AquaZoo speurtocht wordt de dierenkennis van de leerlingen op de proef gesteld. De tocht loopt langs verschillende dieren met elk een eigen vraag of opdracht. De antwoorden op de vragen zijn in willekeurige volgorde in het park te vinden. Soms moeten leerlingen goed naar de dieren kijken of de informatieborden lezen die bij de dierenverblijven staan.

Rondleiding
Maak je schoolreis compleet met een unieke rondleiding door een van onze gidsen. Deze gidsen vertellen leuke wetenswaardigheden en brengen je op speciale plekken waar andere bezoekers normaal gesproken niet mogen komen. Zo krijg je bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen in de keuken van de dierenverzorgers.

Bijzondere diersoorten
Naast zeeleeuwen, pinguïns en zeehonden wonen er nog veel meer dieren in AquaZoo. Zo zijn er onder andere ook nijlkrokodillen, ijsberen, ringstaartmaki’s, flamingo’s, en rode panda’s te bewonderen. In AquaZoo Friesland beleeft de klas letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit!

Tarieven
Contactgegevens
Adres
De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Friesland, Nederland Dierenpark
Telefoonnummer

+31 (0900) 0200
(€ 0,35 p.g.)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!