Schoolreis naar Themapark Sprookjesbos

Valkenburg aan de Geul, Limburg Routebeschrijving


Slide 1 - Themapark Sprookjesbos
Slide 2 - Themapark Sprookjesbos
Slide 3 - Themapark Sprookjesbos
Slide 4 - Themapark Sprookjesbos

Themapark Sprookjesbos: het ultieme schoolreisje om te ontdekken en te beleven


Valkenburg aan de Geul
Prikkel de fantasie en ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Ga op avontuur in de mergelgroeve (met edutainment!), ontmoet Roodkapje en de 7 geitjes, geniet en ravot in de speeltuinen en voel je een stoere Kapitein in het Schommelschip of bestuur de bus op de draaimolen. Met schitterend on-Nederlands uitzicht gelegen op een bosrijke berg in Valkenburg aan de Geul.

Boek jullie Schoolreis 2019/2020 voor slechts 8 euro per persoon met entree tot het themapark, speeltuinen, mergelgroeve, sprookjes en attracties. Nieuw in 2019: Kids Escaperooms en Silent Disco.

Beleef 3,5 hectare speel- en ontdekplezier met 17 sprookjes, spellen, speeltoestellen en attracties, en biedt de prinsen en prinsessen van jullie school een onvergetelijke dag waar ze moe maar voldaan van terugkeren. Eigen parkeerplaats aanwezig.

Eveneens extra te boeken: Kids Escaperooms ‘Toverschool’ en ‘Wonderland’ waar kinderen al rekenend en puzzelend uit moeten ontsnappen. Met speciale moeilijkheidsgraden voor kinderen van 6 tot 9 en van 9 tot 11 jaar oud. Maximaal 9 kinderen per Kidsescape, 18 per uur.

Arrangementen extra te boeken voor jullie schoolreis a 5 euro per persoon extra naast de schoolreisentree (8 euro):
- Sprookjes Sporen: Beleef de authentieke sprookjesverhalen spelenderwijs. Speur samen naar de bosbewoners en ontdek de moraal van het verhaal. Leuke interactieve speurtocht door het Sprookjesbos inclusief doe-activiteiten. Duur: ca. 2,5 uur.

- Mergelgroeve incl. workshop: Ontdek onze oude mergelgroeve en leer over mergelwinning. Maar pas op, want sinds de blokbrekers verdwenen zijn, komen de draken tevoorschijn! Sluit af met ‘blokbreken’ en maak een kunstwerkje van mergel. Duur: ca. 90 minuten per groepje

- Workshop Toneel: Leer sluipen als een wolf, brullen als een draak en zweven als een elfje. Onder begeleiding van een regisseur leren de kinderen improviseren en expressies en emoties te benadrukken. Veel (speel)plezier gegarandeerd! Duur: ca. 90 minuten per groepje.

Contactgegevens
Adres
Heunsbergerweg 11
6301 BN Valkenburg aan de Geul
Limburg, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)43 601 29 85

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!