Schoolreis naar Speelpark Hoge Boekel

Enschede, Overijssel Routebeschrijving


Slide 1 - Speelpark Hoge Boekel
Slide 2 - Speelpark Hoge Boekel
Slide 3 - Speelpark Hoge Boekel
Slide 4 - Speelpark Hoge Boekel

Speelpark Hoge Boekel, een leuk dagje weg voor jong en oud


Het gezelligste speelpark voor het hele gezin, van oudsher een begrip in de wijde omgeving, van jaar tot jaar vernieuwend en altijd enorm gezellig. Speelpark Hoge Boekel biedt een hele dag volop plezier voor jong en oud, met prachtige speeltoestellen en flitsende attracties.

De spectaculaire bootspringschans, uit je dak gaan op de trampolines en springkussens, ravotten in het ballenbad, een avontuurlijke rit met de safari jeeps en spoortrein, niemand hoeft zich hier te vervelen. En terwijl de kleintjes lekker blijven spelen, kunt u ze vanaf het zonneterras gemakkelijk in de gaten houden.

Onze prachtige 18 holes midgetgolf met compleet vernieuwde banen is gelegen aan een groot zonneterras en biedt voor groot en klein een ontspannende ochtend, middag of avond. Zowel het speelpark als de midgetgolf zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw kinderfeestjes of schoolreisjes.

Door de landelijke ligging in een natuurrijke omgeving met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden is het een prima begin- of eindpunt voor uw fiets- of wandeltocht.

Contactgegevens
Adres
Hoge Boekelerweg 410
7532 RE Enschede
Overijssel, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)53 461 13 78

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!