Schoolreis naar Kinderrondvaart bij Blue Boat Company

Amsterdam, Noord-Holland Routebeschrijving


Slide 1 - Kinderrondvaart bij Blue Boat Company
Slide 2 - Kinderrondvaart bij Blue Boat Company
Slide 3 - Kinderrondvaart bij Blue Boat Company
Slide 4 - Kinderrondvaart bij Blue Boat Company

Kinderrondvaart bij Blue Boat Company, (ont-)spannend door Amsterdam


Leuke én leerzame rondvaarten door Amsterdam!
Bij Blue Boat Company bieden wij graag net iets extra’s aan al onze gasten. Ook aan de allerkleinsten

Gezocht: Zoetwaterpiraten: De eerste en enige kinderrondvaart in Amsterdam!
Voor de kleinste kinderen hebben wij een speciale kinder audio tour: : Gezocht: Zoetwater piraten!”. In deze tour nemen onze “piraten” Sjonnie de muis en Harold de kat hun maatjes mee op avontuur door de grachten. Ze leren op speelse wijze van alles over de geschiedenis van de stad, het wapen, de VOC en de pakhuizen.
Ieder kind ontvangt een Zoetwaterpiraten logboek voor het maken van opdrachten en een piraten verrekijker om dieren uit de stad te spotten – en misschien ook nog wel een andere boot vol piraten?

De “Gezocht: Zoetwaterpiraten” rondvaart is gratis bij een kinderkaartje á € 9,-. Voor scholen en begeleiders zijn speciale tarieven beschikbaar, onze reserveringsmedewerkers vertellen u hier graag meer over.

Deze rondvaart is bij uitstek geschikt voor de wat jongere kinderen. Vanaf 4 jaar kunnen ze al veel plezier aan deze vaart beleven. Er echt iets van opsteken doen ze vanaf een jaar of 6. Voor kinderen ouder dan 10 raden wij de rijksrondvaart aan.

De Rembrandt Rondvaart: De exclusieve Rijksmuseum rondvaart
Voor de iets oudere kinderen hebben we ons exclusieve “Rembrandt vaart” audioverhaal: koppel een bezoek aan het Rijksmuseum aan deze rondvaart en beleef het Amsterdam van Rembrandt nu ook op het water!

Tijdens deze unieke rondvaart door de grachten van Amsterdam komt ze langs allerlei plekken die op de één of andere manier verbonden zijn met het leven of de kunstwerken van Rembrandt van Rijn. Het unieke audio commentaar in onze gratis guide app onthult het allemaal!

De Rembrandt rondvaart leent zich bij uitstek als voorbereiding op een bezoekje aan het Rijksmuseum, dat zich op 3 minuten loopafstand van de begin- en eindsteiger van de rondvaart bevindt. En het mooiste van alles is dat het Rijksmuseum gratis toegankelijk is voor kinderen onder de 18.

Voor scholen en begeleiders zijn speciale tarieven beschikbaar, onze reserveringsmedewerkers vertellen je hier graag meer over.

Contactgegevens
Adres
Stadhouderskade 30
1071 ZD Amsterdam
Noord-Holland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)20 679 13 70

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!