Schoolreis naar Kernie's Familiepark (Wunderland Kalkar)

Kalkar, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Wunderland Kalkar - Slide 1
Wunderland Kalkar - Slide 2
Wunderland Kalkar - Slide 3
Wunderland Kalkar - Slide 4
Wunderland Springkussen
Wunderland Kinderpark
Wunderland Eddie Kerna und Kerna
Wunderland Kernie bij Koeltoren

Kernie’s Familiepark: All-in schoolreispret in Kernie's Familiepark


Net over de Duitse grens bij Arnhem/Nijmegen vind je dé ideale schoolreisbestemming: Kernie’s Familiepark. Hier is het zorgeloos, all-in genieten voor leerlingen, leerkrachten en begeleiders. Met meer dan 40 attracties en speeltoestellen valt er op elk moment van de dag iets te beleven!

Bijzonder (leerzaam) uitje
Dat wordt lachende snuitjes tellen op de springkussens, in de zweefmolen, de achtbaan of de wildwaterbaan. Wie geen hoogtevrees heeft, kan vanuit de “Vertical Swing” over de rand van een heuse koeltoren kijken. Wat tegenwoordig Wunderland Kalkar is, werd namelijk ooit gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking geweest. Hoe dat nou werkt, “van atoom tot stroom”, wordt in het museum uitgelegd en getoond. Daar blijf je lekker droog als het weer even niet meewerkt. Ook in de “Jungle Town” - een overdekt speelparadijs vol avontuur - vermaken de kinderen zich prima.

All-in formule, dus super voordelig
In Kernie’s Familiepark zijn (op de kartbaan na) alle attracties, frietjes, ijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt bij de prijs inbegrepen. Dus geen bijkomende kosten bovenop de all-in entreeprijs!

Boek met extra voordeel of kom eerst gratis kijken
Scholen profiteren van een aanzienlijke korting. Voor slechts € 15,50 per persoon beleeft de hele klas de leukste schooldag van het jaar. Per 15 leerlingen heeft één begeleider gratis toegang. Boek vóór 31 maart 2024, dan mag een tweede begeleider per 15 leerlingen gratis naar binnen!

Schoolreisjes kunnen gereserveerd worden via onderstaand telefoonnummer (we spreken Nederlands). Via dit nummer kan ook een afspraak gemaakt worden voor een oriëntatiebezoek.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar
Noordrijn-Westfalen, Duitsland Attractie
Telefoonnummer

+49 28 24 91 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!