Schoolreis naar Kernie's Familiepark (Wunderland Kalkar)

Kalkar, Noordrijn-Westfalen Routebeschrijving


Wunderland Kalkar - Slide 1
Wunderland Kalkar - Slide 2
Wunderland Kalkar - Slide 3
Wunderland Kalkar - Slide 4

Kernie’s Familiepark: All-in schoolreispret in een voormalige kerncentrale


Net over de Duitse grens vind je dé ideale schoolreisbestemming: Kernie’s Familiepark! Hier is het zorgeloos, all-in genieten voor kids, leerkrachten en begeleiders. Met meer dan 40 attracties en speeltoestellen valt er op elk moment van de dag iets te beleven.

Bijzonder (leerzaam) uitje
Dat wordt lachende snuitjes tellen op de springkussens, in de zweefmolen, de achtbaan of de wildwaterbaan! Wie geen hoogtevrees heeft, kan vanuit de “Vertical Swing” over de rand van een heuse koeltoren kijken. Wat tegenwoordig Wunderland Kalkar is, werd namelijk ooit gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking gesteld. Hoe dat nou werkt, “van atoom tot stroom”, wordt in het museum uitgelegd en getoond. Daar blijf je lekker droog als het weer even niet meewerkt. Ook in de “Jungle Town” - een overdekt speelparadijs vol avontuur - vermaken kids zich dan prima.

All-in formule, dus super voordelig
In Kernie’s Familiepark zijn (op de kartbaan na) alle attracties, frietjes, ijs, frisdrank en koffie en thee onbeperkt bij de prijs inbegrepen. Dus geen bijkomende kosten bovenop de all-in entreeprijs!

Boek met extra voordeel of kom eerst gratis kijken
Scholen profiteren van een aanzienlijke korting. Voor slechts € 13,- per persoon beleeft de hele klas de leukste schooldag van het jaar. Per 15 leerlingen krijgt één begeleider gratis entree. Boekt u vóór 31 maart 2020, dan mag een tweede begeleider per 15 leerlingen gratis naar binnen!

Schoolreisjes kunnen gereserveerd worden via 0900-2345600 (10 ct./min.). Via dit nummer kunt u ook een afspraak maken voor een oriëntatiebezoek, als u eerst uzelf wilt overtuigen dat Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar de juiste keuze is.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Griether Straße 110-120
D-47546 Kalkar
Noordrijn-Westfalen, Duitsland Attractie
Telefoonnummer

(0)900 234 56 00 (€ 0,10 p.m.)

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!