Schoolreis naar Hof van Eckberge

Bezoek de website

Eibergen, Gelderland Routebeschrijving


Bezoek de website
Slide 1 - Hof van Eckberge
Slide 2 - Hof van Eckberge
Slide 3 - Hof van Eckberge
Slide 4 - Hof van Eckberge
Slide 1 - Hof van Eckberge
Slide 2 - Hof van Eckberge
Slide 3 - Hof van Eckberge
Slide 4 - Hof van Eckberge

Hof van Eckberge, het leukste schoolreisje bij regen én zonneschijn beleeft u bij Hof van Eckberge


Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen (Gelderland). Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.

Eindeloos plezier voor jong én oud: bowling, een 400m2 grote lasergamejungle, een snoezelruimte, uitdagende klimstructuren met spannende glijbanen en trampolines op 3 meter hoogte. Bewonder diverse kleurrijke vissen in ruim 10.000 liter zoet- en zoutwateraquaria. Je kunt bij ons 'natuurlijk spelen' en klimmen en klauteren op houten speel- en klimtoestellen. Daarnaast kun je beachvolleyballen en jeu de boules spelen.

In onze mini ZOO voert het belevingspad je onder andere langs ara's, wasberen, wallaby's, stekelvarkens, prairiehondjes , nandoe's en bijzondere watervogels. Ook kun je heerlijk dwalen door ons wilgendoolhof. Bij onze receptie is informatie verkrijgbaar over educatieve speurtochten en zijn door ons samengestelde voertasjes verkrijgbaar waarmee het mogelijk is om zelf de dieren te voeren. Daarnaast bevinden zich in het terrein diverse voerautomaten waar je zelf voer kunt kopen voor onze dieren.

In ‘Asno Mundo’ kun je kennis maken met onze ezels.

Doordat wij beschikken over onder andere een rolstoeltoegankelijke bowling, een lasergame met uniek rolstoel-shootingpoint en een snoezelruimte, is onze accommodatie ook uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er is altijd een gediplomeerde bedrijfshulpverlener aanwezig bij Hof van Eckberge. Tevens is onze accommodatie volledig omheind met 1 gecontroleerde in- en uitgang bij onze receptie.

Speciaal voor scholen hebben wij diverse arrangementen opgezet waarmee het schoolreisje een onvergetelijk uitje wordt. Alle arrangementen kunt u op basis van eigen wensen uitbreiden met leuke extra’s. Naast deze arrangementen kunnen wij ook het busvervoer voor u verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie, arrangementen en onze actuele openingsdagen en -tijden op onze website (klik ondestaande button)

Contactgegevens
Adres
Lintveldseweg 1 A
7151 NK Eibergen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer

+31 (0545) 46 11 00

Email

Website Deel deze pagina
Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!