Schoolreis naar Flevonice

Biddinghuizen, Flevoland Routebeschrijving


Slide 1- Flevonice
Slide 2- Flevonice
Slide 3- Flevonice
Slide 4- Flevonice

Flevonice, Cool dagje uit voor de hele klas!

 

Bij Flevonice -  Sports & Fun park - schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Je leert bij Flevonice spelenderwijs schaatsen en dat kan op een 400 meter en 2,5 kilometer ijsbaan in de natuur. Daarnaast is er ook een ijsfunpark met superglijbaan, krabbelijsbaan en trampolines waar kinderen zich de hele ochtend of middag kunnen vermaken. 

Als onze ijsbanen na de voorjaarsvakantie weer gesloten zijn, kunnen kinderen bij Flevonice ook nog tot en met de herfst deelnemen aan het Obstacle Run 4 Kids (4 t/m 11 jaar) of het obstacle run parcours van 3 of 6 km (voor kinderen vanaf 12 jaar). Beide parcoursen hebben een heleboel leuke en uitdagende klim-, klauter- en modderobstakels. Hoe cool is dat!

Maar je kunt bij Flevonice ook drift karten, waarbij je in een heat van 10 minuten probeert de snelste rondetijd te maken (minimale lengte 1,40m). Is het schooluitje midden in de zomer dan kan hier ook een dag aan het water worden doorgebracht met activiteiten zoals SUPpen, waterstormbaan of zwemmen.

Nieuw dit jaar bij Flevonice is het Moon Trees spel. Dit buitenspel is een real life gaming spel waar je als team aan mee kan doen en waarvoor je samen een mooie missie moet volbrengen. Een uitdagend buitenspel voor iedereen.

En even bijkomen van alle activiteiten? Dat kan met een lekker hapje of drankje in ons uitgebreide restaurant of in de Beats Lounge, gelegen aan onze zwemvijver.

Kijk voor alle actuele openingstijden, activiteiten en evenementen op onze website.

Contactgegevens
Adres
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen
Flevoland, Nederland Attractie
Telefoonnummer

+31 (0)321 33 50 99

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!