Wildlands presenteert nieuwe avonturen tijdens een excursie

Emmen, 2 maart 2021


Wildlands presenteert nieuwe avonturen tijdens een schoolexcursie


Wil je nog meer avontuur tijdens je excursie in WILDLANDS? Kies dan uit een paar nieuwe toffe activiteiten. Bijvoorbeeld de interactieve biologieles, Arctic Science of de educatieve escaperoom Rhino Rescue. Tijdens de biologieles worden de leerlingen, gestoken in een echte labjas met veiligheidsbril, zelf even wetenschapper en gaan ze aan de slag met verschillende experimenten en proefjes. Rhino Rescue is een spannende missie voor leerlingen om op speelse wijze meer te leren over stroperij in Afrika.

Schoolreis 'expeditie over de wereld'
In WILDLANDS reis je samen met je klas door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte avonturier ontdekken de scholieren nieuwe werelden, staan ze oog in oog met wilde dieren en gaan ze een razendsnel duel aan in de attractie Tweestryd. Onderweg leren ze van alles over biodiversiteit en duurzaamheid. Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk!

Klik hier voor meer informatie over een ‘wereldexpeditie’ in WILDLANDS of kijk op pagina 51 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2021.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!