Vies worden is gezond!

Bergschenhoek, 12 september 2019


Vies worden is gezond!


Rollen in de modder en lekker vies worden is niet alleen heel erg leuk, maar ook erg gezond! Blootstelling aan bacteriën en genoeg tijd in de natuur doorbrengen zijn belangrijke factoren om kinderen gezond te houden.

Af en toe een hap zand of modder is het recept voor gezonde kinderen. We hoeven dus niet meer constant op te letten of de kids hun handen wassen en of ze schoon blijven. Blootstelling aan bacteriën, onbewerkte voeding en de natuur is goed voor het immuunsysteem.

Even alle feiten terzijde: vies worden is bovenal leuk! Er gaat niks boven een middagje buitenspelen, het water op of in bomen klimmen. Op het terrein van Outdoor Valley staat het vies worden en buitenspelen voorop. Zo kun je er onder andere kanovaren, boogschieten, vlot bouwen en survivallen.

Of jullie nu met een SUP of kano het water op gaat, aan de touwen in het survivalbos hangt of de paintball balletjes gaat ontwijken, schoon terugkomen is uitgesloten. Spring in het water, duik door de modder en bovenal geniet!

Beleef #echtbuiten tijdens een outdoor schoolreis in het Hoge Bergse bos bij Outdoor Valley. Dit is gelegen aan de rand van Rotterdam. Wil je meer weten over Outdoor Valley? www.schoolreis.nl/actief/outdoor-valley en/of pagina 74 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2019).
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!