Toverland beste attractiepark

Sevenum, 25 september 2018


Schoolreisbestemming Toverland wint European Star Award voor Beste Attractiepark


Toverland is flink in de prijzen gevallen. Het attractiepark sleepte gisteren maar liefst drie European Star Awards in de wacht. Een internationale vakjury riep Toverland uit tot ‘Beste Attractiepark < 1 miljoen bezoekers’. Daarnaast werd wing coaster Fēnix (zie foto) gewaardeerd met een tweede plaats in de categorie Beste Nieuwe Achtbaan en werd Troy verkozen tot de op een na beste Houten Achtbaan.

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden. Ontdek met je leerlingen de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met onder andere de spectaculaire nieuwe achtbaan Fenix. Laat ze een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties binnenstappen.

Vlieg met je leerlingen mee onder de prachtige vleugels van de spectaculaire wing coaster Fenix en ervaar met hen het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Laat ze vanaf 40 meter hoogte naar beneden duiken met een snelheid van 95 km/u waarbij ze drie keer over de kop gaan. Ga met de hele klas op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem met hen een kijkje in de persoonlijke schatkamer van de beroemde tovenaar Merlijn.

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie, ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.Met 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie schoolreisdag.

Met 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie schoolreisdag. Attractiepark Toverland (www.schoolreis.nl/attractie/attractiepark-toverland) staat op pagina 71 van het Nationaal Schoolreis Magazine, najaar 2018.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!