LEGO® Education, nieuwe workshops LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Den Haag, 21 maart 2023


LEGO® Education, nieuwe workshops LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen


Leerlingen wanen zich bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens een schoolreisje kunnen ze samen met hun klasgenootjes bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen zoals Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films, een spannende attractie-rit door een mooie LEGO® stad en natuurlijk genoeg plaats om gewoon lekker met LEGO® te spelen en bouwen.

Nieuwe workshops, LEGO Education
Ontdek het plezier van een workshop met LEGO Education sets. Maak op een leuke leerzame manier kennis een nieuwe vorm van leren. Met bouwen kan je heel veel leren. Techniek met tandwielen of natuurkunde met een schans of basketball. Voor verschillende leeftijden hebben we bijpassende workshops.

Interesse in een schoolreisje in combinatie met een LEGO Education workshop? Klik dan hier. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen staat op pagina 116 van het Nationaal Schoolreis Magazine, editienr. 62 (voorjaar 2023).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!