Nieuwe kinderattractie ‘Fort Vertier’, een Romeins 3D labyrint

Harderwijk, 23 september 2021


Nieuwe kinderattractie ‘Fort Vertier’, een Romeins 3D labyrint


Naast Klimbos Harderwijk vind je de nieuwe kinderattractie Fort Vertier. Een 3D labyrint met een Romeins thema, waarbij kinderen van 6 tot 13 jaar spelenderwijs zo snel mogelijk alle vier de torens moeten bereiken. Met de tag die de leerlingen als sleutelhanger of polsbandje meenemen wordt bijgehouden hoe lang ze door het labyrint lopen. Strategie en snelheid zijn de sleutelwoorden. Speelse klimelementen, loopbruggen en verschillende ingangen maken dit fort tot een leuke uitdaging. Hebben ze de torens eenmaal bereikt, dan kunnen de kids via een glijbaan of big airbag naar beneden. Op naar de volgende toren!

De totale speeltijd is 1,5 uur en er zijn twee soorten spellen beschikbaar, afhankelijk van de leeftijd. Alle leerlingen gaan naar huis met een heuse ‘tattoo’ als aandenken! Fort Vertier is onderdeel van Adventurepark Harderwijk en daardoor perfect te combineren met het klimbos.

Fort Vertier (www.schoolreis.nl/actief/fort-vertier) staat op pagina 38 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2021).

  

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!