Land van Fluwel compleet vernieuwd

Sint Maartensvlotbrug, 14 februari 2019

Avonturenpark Land van Fluwel is compleet vernieuwd


In het grootste Avonturenparadijs van Noord-Holland in de gemeente Schagen beleven de kinderen niet alleen samen avonturen: ze gaan ze ook zelf maken. Samen spelen, zelf ontdekken en grenzen verleggen. Land van Fluwel is in 2018 compleet vernieuwd en heeft ook voor het nieuwe jaar veel nieuw spektakel in petto. Alles is erop gericht om de kinderen midden in de natuur actief te laten zijn. Ze moeten stoute schoenen uittrekken op het BloteVoetenPad en struinen, klimmen en klauteren door een kilometerlang gebied over het weidse park. Met een audiotour in de hand beleven de kinderen in het bos de sprookjesachtige geschiedenis van de tulp.

Nieuw in 2019 is onder andere de 11 meter hoge uitkijktoren. Met de 10 meter hoge glijbaan roetsjen de kinderen weer naar beneden. Ze racen over de nieuwe skelterbaan en zijn klimveilig gezekerd op het nieuwe klimtoestel. Door de bescheiden hoogte ook heel geschikt voor jongere kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.schoolreis.nl/land-van-fluwel en/of op pagina 142 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019).
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!