Kom langs bij Walibi Holland voor een oriëntatie bezoek!

Biddinghuizen, 6 maart 2018

Ben jij benieuwd of een dagje hard gaan in Walibi Holland het ultieme schoolreisje is voor jouw klas? Ga dan langs voor een gratis oriëntatie bezoek!

Walibi Holland opent op 30 maart haar deuren: boek nu voordelig het ultieme schoolreisje!
Alle spreekbeurten afgevinkt? Werkstukken ingeleverd? Toetsen achter de rug? Dan is het tijd voor een dagje hard gaan in Walibi Holland: hét ultieme schoolreisje! Ineens blijken die lieve giechelmeisjes het hardst te kunnen schreeuwen, verandert die rustige jongen in een extreme loopinglover en krijgt de dondersteen van de klas knikkende knieën van Lost Gravity. Is niet iedereen een achtbaanheld? Er is genoeg te beleven! Laat ze bijvoorbeeld uitwaaien in Super Swing, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend!) en laat ze even lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle.

Dus hard gaan? Walibi.

Klik hier voor je gratis oriëntatiebezoek en/of voor meer online informatie. Walibi Holland staat op pagina 156 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2018. 
 

Schoolreisactie


Reserveer je vóór 30 maart een schoolreis? Dan profiteer je nu nog van het vroegboek tarief: v.a. € 16,50 per persoon!

Alle voordelen op een rij:
- Gratis oriëntatiebezoek.
- 1 gratis begeleider per 10 leerlingen (basis onderwijs) of 1 gratis begeleider per 20 leerlingen (voortgezet onderwijs).
- Gratis educatiepakket.
- Extra korting voor terugkerende scholen.
- Koffie refillbeker met korting (hervulbare beker voor thee/koffie/cappuccino).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen en nieuwtjes!