Klimbos Nederland, locatie Achterhoek is weer geopend

Ruurlo, 1 april 2021


Klimbos Nederland, locatie Achterhoek is weer geopend


De spanning stijgt. Leerlingen slikken nog een paar keer. Ze staan op het punt grenzen te verleggen en zich een weg te banen door de mooiste Klimbossen van Nederland. Via uitdagende bruggen, netten en te gekke tokkelbanen, beleven leerlingen niet alleen veel lol, maar leren ze samenwerken en actief bezig te zijn in een prachtige omgeving.

Corona-proof klassenuitje
Wil je een keer weer wat leuks doen met jouw klas? Kies voor een corona-proof uitje in de buitenlucht: het Klimbos! Beleef 2 uur klimplezier met keuze uit verschillende routes. Elke route heeft een moeilijkheidsgraad, leerlingen kiezen zelf hoe hoog ze willen gaan. Van tevoren krijgen zij een veiligheidsinstructie met handige tips. Door het continu zekersysteem klimt iedereen zelfstandig.


'Klimbos Achterhoek is weer geopend en nee, het is geen 1 april grap!'


Inmiddels is Klimbos Achterhoek (locatie in Ruurlo, Gelderland) weer geopend. Hopelijk openen Klimbos Veluwe (Apeldoorn, Gelderland), Klimbos Gooi-Eemland (Lage Vuursche, Utrecht), Klimbos Dordrecht, (Dordrecht, Zuid-Holland) en Klimbos Brabantse-Wal (Bergen op Zoom, Noord-Brabant) binnenkort ook hun deur.

Kijk via www.schoolreis.nl/actief/klimbos-nederland voor meer informatie. Klimbos Nederland staat op pagina 34 van het Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2021).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!