GaiaZOO in de klas! een Dierenpaspoort als spreekbeurt of unieke aanvulling op een schoolopdracht

Kerkrade, 6 april 2021

GaiaZOO in de klas! GaiaZOO presenteert een Dierenpaspoort als spreekbeurt of unieke aanvulling op een schoolopdracht


In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is. Jouw groep staat tijdens een schoolreisje -wanneer het weer mogelijk is- oog in oog met ’s werelds mooiste dieren en maakt een complete wereldreis in één dag. Sinds december vorig jaar houdt het dierenpark voor de derde keer helaas de deuren gesloten en komt daarom in de klas.

In GaiaZOO leven ruim 150 verschillende diersoorten. Van de stoerste en meest bijzondere soorten heeft het park speciaal voor basisschool leerlingen een Dierenpaspoort gemaakt. Daarin vind je de meest interessante weetjes, coolste filmpjes en tips om samen met de klas de natuur te helpen! Gebruik een Dierenpaspoort als spreekbeurt of unieke aanvulling op een schoolopdracht. Je ontdekt ook hoe zeldzaam sommige diersoorten zijn en wat GaiaZOO doet om bedreigde dieren te steunen.

Klik hier om alle dierenpaspoorten te bekijken.


Kijk via www.schoolreis.nl/dierenpark/gaiazoo-kerkrade voor meer online informatie. GaiaZOO staat op pagina 91 van het 30-jarig jubileum editie van het Nationaal Schoolreis Magazine (januari 2021).


 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!