Fun Forest introduceert dit seizoen Expeditie Fun Forest

Amsterdam, 9 april 2019

Fun Forest introduceert dit schoolreisseizoen Expeditie Fun Forest


Is jouw klas toe aan een dag buiten het klaslokaal? Ga bij Fun Forest het bos in. Of je nu op de grond blijft voor teambuilding of dat je hoog de bomen in gaat om je grenzen te verleggen, een schoolreisje bij Fun Forest is altijd een geweldig avontuur! De schoolreislocaties in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo zijn weer geopend voor een actief & fun-schoolreisje in de natuur.

Nieuw Expeditie Fun Forest
Vanaf 11 mei kan je met jouw klas op Expeditie bij Fun Forest. Tijdens de Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi rennen de leerlingen meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter ze te laten! Maar weten ze die voorsprong ook te behouden, of worden ze ingehaald? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of ze nou mentaal of fysiek sterk zijn, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en laat ze het avontuur aangaan om de Expeditie te winnen.

Is jouw klas straks wel toe aan een avontuur in de natuur? Zoek je een dag vol actief en creatief samenwerken? Of willen je juist samen met je klas de boom in om zo al jullie zorgen even te vergeten. Kijk op www.schoolreis.nl/fun-forest of op pagina 124 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2019) voor alle activiteiten.
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!