Dino’s in the Zoo: een spannend avontuur!

Arnhem, 27 september 2018


Dino’s in the Zoo: een spannend avontuur in Burgers Zoo


Vanaf aankomende zaterdag tot en met eind oktober doemen verspreid over Burgers’ Zoo meer dan vijftig reusachtige brullende en bewegende dinosaurussen op. Het grootste exemplaar is een indrukwekkende Brachiosaurus met een lengte van maar liefst twaalf meter. Geheel in de stijl van het dierenpark wordt een interactief educatief programma aangeboden rond dit spannende evenement. Weet je bijvoorbeeld dat er verrassende overeenkomsten zijn tussen de dinosaurussen en een aantal reptiel- en vogelsoorten die nu nog leven? De dierentuingidsen leggen uit dat deze overeenkomsten een logische oorsprong hebben.

Ontdek ruim 50 gigantische dinosaurussen!
Huiver bij een gigantische Tyrannosaurus Rex met zijn levensgevaarlijke tanden en klauwen, ervaar de verpletterende schoonheid van de Brachiosaurus met zijn superlange nek en verbaas je over de gepantserde Triceratops met zijn vlijmscherpe hoorns.

Beleef deze prehistorische ervaring voor de hele klas
Dino’s in the Zoo is bij de schoolreisarrangementen inbegrepen.

Voor meer schoolreisinformatie van Koninklijke Burgers’ Zoo ga je naar www.schoolreis.nl/dierenpark/burgers-zoo of kijk op de binnenzijde van de achterpagina van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2018).


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!