De Pampa wordt Avifauna’s nieuwste verblijf

Alphen aan den Rijn, 15 maart 2022


De Pampa wordt Avifauna’s nieuwste verblijf


Avifauna bouwt voor seizoen 2022 hard aan een nieuw verblijf: de Pampa. Een Zuid-Amerikaanse open grasvlakte met tal van bijzondere, vriendelijke groepsdieren.

Zo komen er Darwin Nandoes, een groep Mara’s en een groep Vicuna’s. Dit zijn dan meteen de grootste zoogdieren in Avifauna. Je kunt samen met jouw klas de dieren van heel dichtbij ontmoeten.

Ook is de nieuwe mega volière voor de stellers zeearenden onlangs geopend. In een ruig landschap van water en rotspartijen hebben ze genoeg ruimte om hun vleugels uit te slaan. Je hebt een geweldig uitzicht vanuit de jagershut en je kunt zelfs in een gedeelte van de volière, waarbij de vogels over je heen vliegen. De zeearenden leven hier samen met raven, zwarte wouwen en sperweruilen.

Meer informatie over een schoolreis naar een groene en natuurlijke omgeving met coole vogeldemonstraties en een te gekke speeltuin? www.schoolreis.nl/dierenpark/vogelpark-avifauna Avifauna ‘vogels en zoo’ staat op pagina 77 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2022).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!