Avonturenboerderij Molenwaard opent nieuw themagebied ‘De Boomgaard’

Groot-Ammers, 22 september 2020


Avonturenboerderij Molenwaard opent nieuw themagebied ‘De Boomgaard’


Dit najaar opent het nieuwe themagebied ‘De Boomgaard’ op de Avonturenboerderij. De leerlingen worden meegenomen in de wereld van fruit en insecten. Naast een prachtig pannenkoekenrestaurant krijgt het nieuwe parkdeel ook een nieuwe attractie: de Fruitkistjes. In hun eigen fruitkistje trappen de jonge schoolreisbezoekers zelf hun weg over de rails door de boomgaard, waar Fien en Teun op een speelse wijze verhaaltjes vertellen over fruit, insecten en bestuiving.

Over Avonturenboerderij Molenwaard
Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke (speur)tocht door het themapark maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van tractor rijden en vogels spotten tot bootje varen, pony rijden en de oude molen bezoeken. Met een breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen (leeftijd 2 tot 10 jaar). Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje, net als Fien & Teun.

Meer informatie vind je op www.schoolreis.nl/avonturenboerderij-molenwaard. Avonturenboerderij Molenwaard staat op pagina 47 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2020).

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!