Schoolreis naar Wipeout Kids

Zoelen, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Wipeout Kids
Slide 2 - Wipeout Kids
Slide 3 - Wipeout Kids
Slide 4 - Wipeout Kids

Wipeout Kids, het meest coole schoolreisje

 

Het allertofste schoolreisje!
Beldert Beach is een fantastische plek voor het allerleukste en tofste schoolreisje! Kinderen tot 13 jaar kunnen de hele dag bij ons terecht waarbij zij gebruik mogen maken van alle Obstacles van Wipeout Kids. Deze activiteiten bevat sportieve-, competitie-, en teambuildingonderdelen: leuk & leerzaam!

Feestpakket
Maak er bij ons een écht feest van! Met een grote groep is het mogelijk om gebruik te maken van het feestpakket. De kinderen worden als VIP’s ontvangen, krijgen een uitgebreid uitleg over de verschillende spellen en hebben een onderlinge competitie waarbij zij toeleven naar een prijsuitreiking. Daarnaast zit een lekker Crash, Splash & Smack Meal (pannenkoek, drankje en een ijsje) inbegrepen in dit pakket. Dat wordt dus heerlijk smullen en extra genieten!

Route
In het midden van Nederland! Beldert Beach heeft een centraal gelegen locatie in Zoelen, midden in Nederland. Vanaf de A15 bij Tiel ben je met vijf minuten op onze locatie. Vanaf Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven ben je met 45 minuten bij ons. Tevens zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Tiel en busstation Wageningen rijdt lijn 44 die bij de bushalte Beldert Zoelen stopt.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)344 74 54 02

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!