schoolreis met VenturiX Outdoor

Comblain au Pont, Luik Routebeschrijving


Slide 1 - Venturix
Slide 2 - Venturix
Slide 3 - Venturix
Slide 4 - Venturix

VenturiX Outdoor, Total Outdoor Experience


Groot in kleinschaligheid èn authenticiteit in de Ardennen en Slovenië
Wij zetten outdooractiviteiten en –situaties in als tool voor groei en ontwikkeling van groepen en individuen en voor het versterken van eigen vaardigheden, talenten en samenwerkingsverbanden. De fun-factor wordt daarbij niet vergeten, omdat deze minstens zo belangrijk is voor de borging van het geleerde.

Sinds 1994 hebben wij al menige Ardennenreis voor het middelbaar onderwijs, het HBO en het WO  mogen organiseren. Daarbij werken wij met kleine groepen en altijd in de vrije natuur. Onze instructeurs zijn goed opgeleide professionals, en bij ons treft u geen onervaren stagiaires voor de groep.

De outdoor activiteiten worden zo authentiek mogelijk aangeboden. Uw leerlingen leren dus ècht klimmen, langlaufen, kajakken, mountainbiken en zo verder.

Onderwerpen die op school worden behandeld, bijvoorbeeld over geologie, biologie, sport en bewegen, voedingsleer, samenwerken en communicatie nemen wij graag over in onze instructie en uitleg.

Complete arrangementen of maatwerk
Wij bieden enerzijds een aantal kant- en klare arrangementen voor 2, 3 of 4 dagen met elk een eigen thema. Denk hierbij aan teambuilding, science, of het werken aan individuele vaardigheden volgens de principes van het ervaringsleren.

Anderzijds is maatwerk ons handelsmerk, en passen wij ons volledig aan, aan uw wensen. Zo is een enkele activiteit als tussenstop op uw schoolreis naar Frankrijk ook mogelijk om even de benen te strekken.

Eigen terreinen
VenturiX Outdoor beschikt over 25 ha eigen terreinen, met 3 oude steengroeves in een groot bos. Hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen wij samen met u de optimale werkweek samenstellen, in zomer en winter.

Vraag ons gerust naar onze referenties, die ons met ruimschoots een 8 beoordelen.

Contactgegevens
Adres
Rue de la Havée Madeleine 24
B-4170 Comblain au Pont
Luik, België Actief
Telefoonnummer

+31 (0)162 43 80 00

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!