Schoolreis naar Outdoorcentrum Nunspeet

Nunspeet, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Outdoorcentrum Nunspeet
Slide 2 - Outdoorcentrum Nunspeet
Slide 3 - Outdoorcentrum Nunspeet
Slide 4 - Outdoorcentrum Nunspeet

Outdoorcentrum Nunspeet, unieke uitjes op de Veluwe


Wil je samen met je klas een leuk uitje boeken? Kom dan naar Outdoor Centrum Nunspeet! Wij bieden verschillende outdoor en teambuilding activiteiten aan. De Veluwe is een super geschikte plek om leuke activiteiten te doen midden in de natuur! Wij bieden verschillende arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Robinson, GPS-Games, Bamboestieken, Geocache GPS tochten en nog veel meer. Het is ook mogelijk om een uitje op locatie aan te bieden.

Bezoekerscentrum Nunspeet
Outdoor Centrum Nunspeet beheert ook het Bezoekerscentrum. Het Bezoekerscentrum ligt direct aan het Veluwetransferium in Nunspeet. Hier kun je een bezoekje brengen aan de expositie over de Veluwse natuur. Bij het Bezoekerscentrum is altijd wat te beleven en worden er verschillende educatieve programma’s aangeboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op pad te gaan met de boswachter en kan je een educatieve speurtocht lopen om meer te weten te komen over de Veluwse natuur.

Dus wil jij een klassenuitje, introductieprogramma of outdoor dag organiseren neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs zodat we samen kunnen spreken over een programma op maat!

Openingstijden
Contactgegevens
Adres
Plesmanlaan 2
8072 PT Nunspeet
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)341 27 02 55

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!