Schoolreis naar Moon Trees

Apeldoorn, Gelderland Routebeschrijving


Slide 1 - Moon Trees
Slide 2 - Moon Trees
Slide 3 - Moon Trees
Slide 4 - Moon Trees

Moon Trees: hét leukste outdoor spel met de klas


Moon Trees is een splinternieuw real-life game die wordt gespeeld in het bos. Leerlingen strijden tegen elkaar met maar één doel: het veroveren van Moon Trees bomen. Het veroveren wordt gedaan door grondstoffen te verzamelen. Bij eenmaal een Moon Trees boom in bezit, moet deze ten alle tijden beschermd worden. Andere teams staan namelijk op de loer om jullie Moon Trees af te pakken!

Er zijn drie grondstoffen: water, aarde en zon. Afhankelijk in welk gebied de Moon Trees staat, heb je een bepaald hoeveelheid van deze grondstoffen nodig. Samenwerken en het bedenken van een strategisch plan is dan ook een must. Behalve het beschermen van de eigen Moon Trees bomen, gaan leerlingen op pad om andere bomen te veroveren en om grondstoffen te verzamelen.

Het spel speel je minimaal 4 en maximaal 42 spelers verdeeld in teams. Het team met de meeste Moon Trees bomen wint. Slim is om binnen het team de rollen te verdelen. De één verdedigt, de andere coördineert en een paar spelers rennen rond om grondstoffen te verzamelen. Je worden meerdere spelrondes waardoor je met elkaar de strategie kan bijstellen. Maar, vergist je niet. Net zoals in het echt kunnen er soms onverwachtse situaties voordoen waarop je als team moet anticiperen. Een uitdagend spel voor iedereen!

Tarieven
Vanaf 20 leerlingen - € 7,50 per persoon

Openingstijden
1 juni t/m 8 november 2020

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Gelderland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)88 554 66 20

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!