Schoolreis naar Krazy Kangaroo Roosendaal

Roosendaal, Noord-Brabant Routebeschrijving


Slide 1 - Krazy Kangaroo Roosendaal
Slide 2 - Krazy Kangaroo Roosendaal
Avontura Saltos v3
Avontura Spagaat v3

Kom Jumpen in Krazy Kangaroo Roosendaal!


Krazy Kangaroo Roosendaal is onderdeel van een keten van ‘trampoline venues’ in Nederland. Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

- De beste en nieuwste faciliteiten
- Challenging activities
- Chill atmosphere
- Great food and drinks
- Professionele begeleiding en veiligheid
- Een complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers.

Jump-faciliteiten
Krazy Kangaroo Roosendaal biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s. Denk hierbij aan de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en, Sweeper, Airfloor en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.
Krazy Kangaroo biedt verschillende arrangementen aan met professionele jumpsokken, een privétafel en kwalitatief goed eten en drinken. Deze arrangementen gelden vanaf groepen van 4 personen.

Eten en drinken
Krazy Kangaroo Roosendaal heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren wij de heerlijke snacks en de lekkerste burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier of frisdrank met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van Krazy Kangaroo Roosendaal. Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode.

Tarieven Openingstijden
Contactgegevens
Adres
De Stok 12
4703 SZ Roosendaal
Noord-Brabant, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!