Schoolreis naar Beware Beach

Ouddorp, Zeeland Routebeschrijving


Slide 1 - Beware Beach
Slide 2 - Beware Beach
Slide 3 - Beware Beach
Slide 4 - Beware Beach

Ontdek de meest avontuurlijke schoolreisjes bij Beware Beach op het strand van de Brouwersdam

Als je voor het strand kiest, doe het dan gelijk goed. De Brouwersdam is dé hotspot van Nederland als het gaat om strand- en surfsporten. Op het grote brede strand van Beware Beach hebben leerlingen de ruimte en vrijheid om kennis te maken met deze sporten. Ze ervaren het ‘beach life gevoel’ zoals nergens anders. Hiervoor hoef je helemaal niet naar het buitenland, hoe gaaf is dat!

Maar er is niet alleen het strand waar wat te beleven valt. Het is een toffe omgeving met heel veel activiteiten, zoals een subtropisch zwembad, een klimbos en een mountainbike parcours.

Dus als je meer wilt dan een 1-daagse schoolreis, dan kun je hier gemakkelijk een hele week verblijven en je geen seconde vervelen.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de organisator van de O’Neill Summercamps, een begrip in de Nederlandse surfwereld. Dus van kampen voor jongeren weten wij alles af. Tel daar nog bij op dat we voor meerdaagse reizen een samenwerking met Huski Reizen hebben, en een goed georganiseerde werkweek is gegarandeerd.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website of neem contact op via de email of (0)187 20 20 11

Contactgegevens
Adres
Brouwersdam Buitenzijde 20
3253 MM Ouddorp
Zeeland, Nederland Actief
Telefoonnummer

+31 (0)187 20 20 11

E-mail

Website
Beoordelingen & ervaringen

(0 beoordelingen)

Lees meer

Routebeschrijving

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, speciale acties en schoolreisnieuws!